Sander is dood

Onze kleinste vis Sander is dood. We hebben (hadden) er 3. Eric, Sander en Gurbe. Maar nu dus nog maar 2. We hadden een feest gehad en toen we thuis kwamen ging ik douchen en even later kwam Johan naar me toe met de boodschap dat er een vis dood was. Goh.. Hij at ook al weinig en groeide ook voor geen (centi)meter. Dus tja, nou ja.. Ik heb het ook wel gehad met die vissen, dus zo boeiend vind ik het niet.

Morgen is de kijkoperatie. Ik hoop zo dat ze wat kunnen doen en dat ze wonderen kunnen verrichten, maar volgens mij moet ik me dr maar niet al te veel van voorstellen, dan komt het vast het dichtste bij de realiteit. Maar ziekenbezoek zou ik wel waarderen denk ik 😉

Gister weer de motoGP!!! En we zaten dr weer strak voor hoor! GO ROSSIIIIIII!!!!! (Ja, we zijn ‘fan’)

“Valentino Rossi heeft tijdens de 40 minuten durende tijdtraining op het circuit van Jerez de snelste tijd weten te realiseren. De Italiaan was samen met Dani Pedrosa oppermachtig in de sessie waarin de winnaar na afloop de sleutels van een nieuwe BMW kreeg overhandigd.”
Rossi wint!

Verder geen nieuws 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.