Themas

Weer es nieuw frontje er voor de weblog. We hebben er heel veel gedownload, maar sommige vallen vies tegen en dan zit er ook nog een apart taaltje tussen wat er niet uit is te krijgen.

Ik heb vannacht weer gewerkt. zondag van 16.45 tot 23.30 en dan daar slapen en dan gaat de wekker en dan werk je nog van 06.00 tot 09.00. K’ben dus best brak 🙂
Krijg net een belletje en woensdag kan ik weer, maar dan bij de GGZ. In Heerenveen. Van 8.30 tot 15.00. 🙂 Lekker overdag!

De telefoon ben ik nog niet helemaal over uit. Ik denk dat het de Samsung VZ40 wordt of de LG. De Nokia is toch niet zo mooi en handig in gebruik en die andere Samsung is van binnen wel erg vel roze/rood. Dat viel me erg tegen. Maar ik heb nog tot 2 maart om er over na te denken.

Over 11 dagen de kijkoperatie. Ik word al zenuwachtig…
Emma (schoonzus) is morgen jarig. Ze wordt dan 19. Annesietske (schoonzus) is donderdag jarig en die wordt dan 23. En afgelopen zaterdag hadden we een verjaardag van een maat van Johan. Maar wegens brakheid zijn we niet zo heel lang gebleven..

Ik heb verder geen nieuws.

Toedels!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.