Weblog geinstalleerd :)

Soms kun je een nuttige bijdrage leveren op internet, door bijvoorbeeld een weblog te beginnen. In het dagelijkse leven loop ik (op het werk) wel es tegen dingen aan, waarvan ik zo 123 niet een kant en klare oplossing kan vinden op internet. Om te voorkomen dat ik de gevonden oplossingen vergeet, ben ik van plan om ze in mijn weblog te dumpen. Dit hou ik dan allemaal in het engels, omdat het grootste gedeelte van internet toch geen nederlands leest (poor bastards). Verder kan het voor mijn naasten wel leuk zijn om mijn online “dagboek” eens door te graven.

Kortom, het hele weblog idee een beetje samengevat 😉

Ongetwijfeld zullen er heel binnenkort meer kleine verhaaltjes verschijnen.

Oh ja, kijk ook eens op mijn online fotoboek 🙂

Voor nu, tabee! 🙂 o/~

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.