Ik vraag me af..

Voor wie we dit nou eigenlijk allemaal schrijven.
Mijn vader zei laatst tegen me; Ik ga dat niet lezen, dat is iets van jou en Johan. Ik zei tegen hem dat als iets van mij was dat ik het dan wel in mijn dagboek zou schrijven. Maar zouden de gene die dit wel lezen misschien een berichtje achter willen laten? Dan weet ik tenminste dat ik niet tegen de muur lul.. (Dat gebeurd namelijk wel vaker)
Nou had ik laatst een heel leuk verhaal wat ik wel even tiepen kon, maar dat is al met de noorderzon vertrokken en weet dus niet meer wat ik tiepen wilde. (anoying)

Yvonne en Marcel zijn verhuist! We zijn zaterdag om 9 uur begonnen met schoonmaken en inladen enzo. Niet echt alles is over, maar ze wonen op een hink-stap-sprong afstand, dus dat komt deze zaterdag nog wel. Kees, Jorrin en Annesietske waren dr ook.
Nu wonen ze dan een maand of 2 in dit huis en dan gaan ze in een keet omdat het huis plat gaat, omdat ze dr dus 2 huizen gaan neer zetten.

Met de poezzies gaat het ook prima. Ze worden al echte katten. Ze zijn nu 6 maand en binnenkort moet Rokko maar een je-weet-wel kater worden.. Nikkie mag wel 1 nestje krijgen als ze dat wil 😉 Aandacht vinden ze heerlijk en als ze het niet krijgen dan gaan ze nog zeuren ook 🙂

Ik weet niks meer 🙂

Daaaag!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.