Nieuws

Dat werk is dus 4 keer niks. Ik moest daar een beetje huishouding doen en me niet met de kinderen bemoeien. Nou ik heb geen 4 jaar gestudeerd om wc’s te schrobben. Ik moest daar eerst de was opvouwen, toen de wc’s doen, daarna eten koken en daarna afwassen.
Nou geweldig. Het deed mij veels te veel pijn. Ik heb het wel afgemaakt, maar ik heb vanochtend gebeld met Start dat ik niet kom. (En ook uitgelegd) Nou ja. Prima. Het is nu een dag later en hij doet me nog pijn. k*tzooi. Ik blijf nu nog wel een nachtje bij papa en mama slapen, want het is best gezellig 🙂 Johan komt nu morgen eten en dan neemt ie me mee naar huis. Ik mis em ook best wel 😉

Mijn motor is niet verkocht. Die eikel vond dat er te veel kilometers opstonden. Nou dan had ie net zo goed niet hoeven te komen, want het stond gewoon op internet hoeveel ie had gelopen. Sneu voor Johann, die had er zo hard aan gewerkt.

Ik heb ook eindelijk een datum voor mijn pols! 27 februari. Dan zal het eindelijk gebeuren. Ik hoop zo dat het helpen zal..

Zaterdag gaan we Marcel en Yvonne verhuizen. Ze gaan met de familie zelf huizen bouwen. Waarvan hun er in 1 zullen trekken. Ik hoop van harte dat alles goed zal gaan..

Verder geen nieuws.. Oh ja, voor die boekenkast hebben we voorlopig geen tijd voor om te halen. En een keer door de week is ook een gevlieg van niks, dus dat wordt dan misschien wel pas over 2 weken….

Toedels!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.