The Gathering

Waauw, wat zijn die toch goed.

Ik had kaarten gewonnen via een muziek-mailinglist. Het was gister (zondag) in Iduna, Drachten.
Aanvang 20.00. Eerst was er een andere band, maar dat was vreselijk (vond ik).
Maar the Gathering speelde weer heerlijk. Goh, wat zijn die toch goed 🙂

Die middag waren we in IJlst om mijn motor te slijten, dat is nog niet helemaal gelukt.. Hij belt nog terug.
Johann (broertje) heeft mn motor nog flink gepoetst en bij geverd 😀 Hij was weer als nieuw 🙂
We hebben ook nog even gereden met ons vieren (papa, Johann, Johan en ik. Mama bleef thuis) Ik op Johann’s XT want ik durf niet meer op mijn eigen. Dus papa ging op een van z’n Guzzie’s en Johan op mijnes en Johann op z’n Kawa.
Papa en ik hebben samen gereden en Johann en Johan hebben samen getoerd.
Ik vond het dood eng en scheet wel 15 kleuren. Elke bocht deed ik maar met 30 kmpu. Ik vond er niks aan. Plus het feit dat mijn pols ook erg pijn deed omdat de XT de koppel een eind naar achter heeft zitten en ik moest dus mijn pols veel bewegen.

Zaterdags hebben we de ramengelapt zodat we weer naar buiten kunnen kijken 😉 Daarna zijn we bij heit en mem geweest (Johan’s ouders)
En ‘s avonds kwamen Marcel, Kees en Yvonne bij ons. (ja, pokeren) Het was 03.00 toen ze weg gingen.
Ik heb deze week werk voor een week in sneek. (15.00 tot 19.00) en ga slapen bij papa en moos omdat de bustijden veel te lang duren. Ik ben minstens anderhalf uur onderweg met de bus voor iets wat je met de auto of motor in een half uur doet..
magoe, Zo werkt het ook wel. Alleen een week zonder Johan slapen.. 🙁
Verder geen nieuws 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.