Storm in Nederland!

Zozeg! Dat was ff lekker 😀

Hier in Friesland vond ik het nog wel mee vallen, in Haarlem was het ongetwijfelt veel stoerder geweest 🙂
Johan zou naar Duitsland voor $werk overleg met $klant, maar die was nog geen minuut weg, of hij was er al weer. De dakpannen vlogen in Almere in het rond, dus mocht ie wel thuis blijven. (Goh, wat jammer! 😉 )
Toen kwamen we er achter dat het stoomgemaal in Lemmer aanstond,  http://www.woudagemaal.nl en dat wilden we wel eens zien. Dus johan vrijnemen en wij de auto in. Vet stoer 😀 Het is maar 20 minuten rijden, dus we waren er zo, harder dan 120 konden we niet, want we gingen best wel van links naar rechts. Machtig.
Om 15.55 waren we er, dus konden we nog mooi voor de laatste rondleiding van de dag. die was om 16.00. We waren er als enige nog, dus hadden we een prive rondleiding. Het was er wel gaaf om te zien 🙂 Voor meer info moet je maar ff op de site kijken van hun.

Toen we om half 5 dr weer uit waren, hebben we met mama gebeld (mijn mama) en toen hebben we maar besloten om bij hun in IJlst te eten, dat lag toch op de route (15 min.) Dus wij daar heen, machtig mooi weer en de zon 🙂
Daar viel het ook wel mee. We hebben eigenlijk helemaal geen rare dingen gezien. Dus daar gegeten (patat met frikandellen en kroketten) en toen om half 8 naar huis gegaan. We hadden wind mee, dus konden makkelijk 140 rijden. Nergens geen schade gezien, oh ja, toch wel, bij Joure hing zo’n plaatswijs bord (drachten 15 km) een beetje heel erg scheef.
Toen we thuis waren stak de storm weer op en gierde de wind om ons huis 🙂

Maar toen we ‘s avonds in bed lagen was er al weer niks te merken..

De poezzies vonden het maar niks, die storm. Het waaide ze veels te hard en die regen kletterde ook wel heeeel hard neer.
Nu zijn ze al weer volop buiten en zijn ze weer aan het ravotten.

Nou, geen nieuws verder 🙂

Xus!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.