Geslaaaaaagd!

Gister was het dan eindelijk zover. Ik mocht mijn diploma ophalen!
(Sociaal Pedagogisch Werker Niveau 4)

Omdat ik het dus vorig jaar niet redde omdat ik in het ziekenhuis lag. Heb ik mijn school na de zomervakantie moeten inhalen. Ik heb dus in de tijd van oktober tot december 5 vakken moeten inhalen (Scriptie, Project, Mondeling Engels, ‘Oudergesprek’ en nog 1, maar die vergeet ik steeds.) Op 21 december heb ik het laatste ingeleverd en daar mee was ik dus klaar! Dan krijg je nog het gedoe met de IBGroep, want als je dan voor 31 dec. klaar bent, dan krijg je 7/12e schoolgeld terug. de eerst volgende kans is dan weer 31 maart en dan is het nog maar 4/12e. Dus dat was natuurlijk nog spannend omdat de achterlijke kerstvakantie er bij zit. Dus ze konden het niet meer redden bla bla bla, Diploma kon ik volgend jaar wel ophalen. Ik natuurlijk in de stress. Volgend jaar.. dat is januari.. dat kan dat dus helemaal niet!
Ik de IBGroep bellen, ‘geen probleem, kan met terug werkende kracht, zolang de goede datum er maar op staat’ Oh, nou. Dat zal dan wel, want ik heb het op de 21e ingeleverd.
En dus gister de boel opgehaald. Met een datum van 21 december 2006!
Esther, mijn schoolbegeleider heeft vet veel voor me gedaan. Vanaf de tijd dat ik in het ziekenhuis lag, tot gister. Ze is geweldig!

Verder: Ben me suf aan het lezen in de boeken van kluun; Er komt een vrouw bij de dokter en De weduwenaar. Sjonge, wat kan die man schrijven. Ik zit te janken en te lachten tegelijk. Daarbij komt dan weer het logische feit dat ik een boekenkast moet. Bij de Ikea hebben ze hele simpele en grote en goedkope. Ik lees veel. Ik heb van mij zelf wel 30 boeken, (Ja, Sommige hebben meer, ik vind voor iemand van 22, 30 best veel) En dan heeft Johan nog een paar Stephen King boeken, nou, die liggen echt door het hele huis omdat Johan maar niet aan een boekenkast wil. Bah.

Ik haal dr binnenkort zelf wel 1.

*Edit; het is nu 5 uur later en ik heb het boek uit. Ik had em net gister nieuw gekocht. Ik heb dus nu geen boeken meer……

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.