Nieuwjaar.

Nieuw jaar, Nieuwe kansen, nieuwe wensen.

Binnen 2 maanden krijg ik een kijk-operatie in mijn pols. Dan zullen ze troep en on-effenheden weghalen zodat ik hem weer beter kan bewegen. En voor de zekerheid snijden ze ook maar gelijk een zenuw door. Zodat ik geen pijn meer kan krijgen. Erg leuk en aardig, maar betekent wel dat ik door de ‘geen pijn’ ik mijn pols meer ga bewegen en dan dus dat meer belast. En dat is ook weer niet goed. Want dan gaat mijn pols verder inslijten doordat er een stuk uitmist door het ongeluk. En hierdoor gaat ie dus stuk zonder pijn te doen en moeten ze doktoren mijn pols dan helemaal vast zetten zodat ik een robot arm krijg.. roteren wil dan nog wel, maar buigen niet. Erg klote dus.
Maar voorlopig is dit nog niet zover en gaan we eerst dit es aanzien. Misschien valt het over een paarjaar allemaal wel hartstikke mee.
Verder, Iedereen gelukkig nieuwjaar!
Kerst hebben we met mijn familie bij Johan en mij in Drachten gevierd. Dat was erg tof. Voor dit jaar wil Marit (zus) het bij haar thuis doen (Den Haag) Maar misschien loopt het nog wel anders. Op oudjaarsdag hebben we ( Al hebben Johan en ik niet meegeschoten, Ik vind het eng en Johan had geen zin) In een weiland In Haulerwijk carbit geschoten. Even een liedje:

Carbit sjitte
Carbit sjitte
Deksel in e loft

Carbit sjitte
Carbit sjitte
As e bus mar net ontploft.

Nou, dit hoef ik niet te vertalen he 🙂

Normaal is er alleen bier om te drinken, maar dit jaar hadden bepaalde personen zelfs aan koffie en ‘gebak’ (tulband) gedacht!
plus het feit dat het lekker weer was, het waaide alleen wat (hard), was het erg gezellig en hadden we veel bekijks. Er stonden 9 bussen te knallen. Johan heeft nog even geraced op een crossmotor en reed daar bij zijn broekspijpen nat.
Toen Johan en ik er genoeg van hadden zijn we naar zijn ouders gegeaan om oliebollen te eten.
Daarna snel naar huis om Johan van schone kleren te voorzien en ik heb toen gelijk ook maar ff wat leuks aangedaan. Toen weer naar Haulerwijk omdaar het nieuwe jaar in te gaan. Met de oudejaarsloterij wel 5 euro gewonnen. (We hadden 2 halve en 1 heel lot. 1 keer raden waar we de 5 euro mee hadden gewonnen… Een paar jaar geleden hadden we iets van 350 euro!)
Om 01.00 zijn we het dorp ingegaan om daar verder te feesten en te gezellig doen.
Om half 4 hadden we er genoeg van en zijn we naar huis gegaan, daar nog ff bij de poezzies gezeten want die waren alleen thuis met het geknal. Ze waren wat extra knuffelig, maar ik denk niet dat ze veel last hebben gehad. (We hebben bikkels )
We lagen rond half 5 in bed. Ik sliep pas om half 6.

Nou, ik heb het wel weer gehad. tot ooit 🙂

XxX Carla

Met Johan’s knie gaat het wel weer goed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.