Verkiezingen

Het is weer zover. De vierjaarlijkse tweede kamer verkiezingen staan weer voor de deur. Ik heb alleen (zoals zovelen) nog geen idee wat ik ga stemmen. Het is inmiddels ook wel wat kort dag om alle partij programma’s te gaan lezen. In grote lijnen heb ik het partijprogramma van de SP gelezen, en daar staan op zich best dingen in waar ik me in kan vinden. Maar aangezien het CDA toch gaat winnen, en een coalitie met de SP en het CDA (en ongetwijfeld een andere partij) me niet echt mogelijk lijkt, is dat misschien niet een verstandige keuze.
Misschien kan ik zometeen nog naar de lijsttrekkersdebatten kijken, als de vrouw tenminste niet naar de dinsdagavondseries gaat kijken, maar ik vrees het ergste 😉

Klein postje dit keer, maar ik heb dan ook niet echt veel te melden 🙂

o/~

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.