Weekend weg

Aanstaande weekend ligt het in de planning om naar noord duitsland te gaan om een beetje te toeren met het ros. We gaan weer naar de camping. Momenteel is het nog mooi weer, maar als ik http://www.wetter.de/ mag geloven, gaat het vrijdag t/m zondag regenen. Nu is dat op zich niet zo erg, maar als we dan van de camping af spoelen is dat natuurlijk niet fijn. In ieder geval zal het ‘s nachts niet zo koud zijn als dat het vorig jaar was in de Eifel, de Vogezen en een plaatsje in Belgie, waarvan ik de naam niet meer weet 😉

Alles gaat z’n gangetje verder. Druk op het werk (nieuwbouw van allerhande klanten menu dingen en facturering), maar wel redelijk relaxed thuis. Afgelope zondag hebben we behang geplakt in onze slaapkamer. Helaas maar 2 muren, omdat het behang te druk is om op alle muren te plakken. Voor de andere 2 moeten we dus nog wat uitzoeken. De plaatjes zal ik nog wel ff online poten.

Kort verhaaltje deze keer, maar ik heb ook niet veel te melden. Adoei 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.