Heet!

Aan de ene kant is het weer van nu wel stoer, maar aan de andere kant ook weer helemaal niks. Het mooie is dat je ‘s avonds tot laat buiten kunt zitten. Met wat pintjes en een bbq is dat puur genieten. De keerzijde van de medaille is dat je ‘s nachts je bed uitklotst, omdat de warmte niet weg wil (ook al staan de ramen en deuren overal open).

Morgen wordt het weer wat minder warm, en misschien is dat maar goed ook. Kan ik morgenavond misschien ook nog es een keer relaxt toeren op het ros. Afgelopen zondagavond heb ik dat ook ff gedaan, maar daar was ik redelijk snel van genezen. De hitte was op zich zo erg nog niet, maar de laaghangende zon en daardoor geknipper van zonnestralen door bomen heen maakten het er geheel niet veiliger op. Daarom ben ik helaas maar wat vroeger naar huis gegaan.

Die avond hebben we tot 23:30 met de buurman bier zitten tanken bij de vaart achter ons huis. Erg gezellig moet ik zeggen 🙂 Voor de rest nog weinig uitgevreten deze week. Zal wel door de warmte komen ;)Dit was het weer. o/~

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.