Carla update III

Ze is sinds afgelopen vrijdag weer thuis 🙂
Er hoefde niets meer aan de pols te gebeuren, dus had het verder geen nut meer om nog langer in het ziekenhuis te blijven. Donderdag was eigenlijk al een verspilde dag, maar het schijnt een standaardprocedure te zijn om het ontslag een dag uit te stellen na de dag van aankondiging. Maar in ieder geval zijn we al lang blij dat we het ziekenhuisgedoe niet meer hebben.

Het is nu tijd voor wat revalidatie. Vooral het schouder is nog heel erg pijnlijk en de pols moet uiteraard ook nog rustig aan mee worden gedaan. Binnen mag wel wat rondgelopen worden, maar als we ergens anders naartoe gaan (een winkel bijvoorbeeld), moet ze in de rolstoel. Deze ligt nu achter in de auto, dus dat is dan weer mooi geregeld.

School wordt alsnog problematisch. Binnenkort gaan we ff naar school toe om te overleggen over hoe en wat. Daar zal ik dan ook wel ff verslag over doen.

Dit was het weer. o/~

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.