Klussen stinkt

Maandag jl. hebben we de sleutel gekregen van ons nieuwe huis in Drachten. Allemaal leuk en aardig zo’n nieuw huis, maar wat is het toch klote werk om het fatsoenlijk te krijgen. Maar goed dat we maandag meteen begonnen zijn om een en ander op te lappen. Er moet vooral veel worden geverfd, maar voor de rest ziet het er allemaal wel redelijk ok uit.

De vorige bewoners waren nogal artistiek en semi-klussering. We komen daarom soms nogal twijfelachtige dingen tegen. Een goed voorbeeld is de plaats in de buurt van de keuken waar voorheen een (ronde) klok hing. Daar omheen was een cirkel geverfd. Het idee is op zich niet verkeerd, maar wie hangt zich er nou aan op om daar permanent een klok te hebben hangen 😕

Ik ben hier nog tot morgen bezig met verfen en zo, en vrijdag ga ik weer terug naar Haarlem om samen met Carla de laatste dingen voor te bereiden voor de verhuizing op zaterdag. Gelukkig hoeven we niet alles zelf te doen, anders zou het misschien wel een halve dag duren voordat alles ingeladen zou zijn. En dan te bedenken dat het op dezelfde dag ook nog uitgeladen moet worden. Er komen 2 broers (Marcel en Jorrin), 3 schoonzussen (Marit, Yvonne en Annesietske) en 1 zwager helpen met de verhuizing 🙂

Met een beetje doorwerken moet alles voor 12 uur ingeladen kunnen zijn als we om 9:00 beginnen.

Al dat geklus is slopend, dus ik ga maar weer es knorren.
Tabee 🙂

o/~

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.