Verhuizing

Volgende week zaterdag (29 april) gaan we verhuizen. We hadden al enige zooi ingepakt een maand of wat geleden en nu zijn we begonnen om het karwei af te maken. Inmiddels hebben we 13 dozen ingepakt en er moet nog meer bij 😐

Het berghokkie in de hal is leeg, het bureau is nagenoeg leeg, het halkastje is leeg. Het berghokje beneden moet nog, de slaapkamer, de keuken en nog wat andere kleine dingetjes. Als het goed is krijgen we dat van de week wel af..

Waar ik het meeste tegenop zie is het verhuizen van de 3zits bank. Die past nl. niet in de lift en moet daarom 10 verdiepingen door het trappenhuis naar beneden worden gesleept. Toen ie kwam, hebben de brengers van die toko er ook een uurtje werk mee gehad om em boven te krijgen. Gelukkig kan ik wat vrienden/kennisen en/of familie charteren, zodat we er niet alleen voor staan.

Voor de verhuizing heeft Victor (onze zwager) een vrachtwagen geregeld. Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat. Genoeg ruimte om in 1x de hele zooi te verhuizen.
Volgende week ben ik niet meer thuis, dus dit is waarschijnlijk de laatste week van m’n leven dat ik in Haarlem woon. Momenteel vind ik dat een beetje onvoorstelbaar, maar over een half jaar zal het wel de normaalste zaak van de wereld zijn denk ik dan. Het zal wel ff een omslag zijn om elke dag 240 km. te rijden ipv. de 120 die ik nu doe. Qua tijd maakt het niet veel uit, maar qua slijtage aan m’n heilige koe vast wel.

Ok dan, tijd om nog een beetje te relaxen en te ronken.

o/~ 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.