Archive for June, 2007

Ziek?

Tuesday, June 19th, 2007

Het is alweer halverwege juni en ik denk dat ik ziek word. Ik heb al een paar dagen last van mijn keel, mijn linker amandel ofzo. Slikken, praten, gapen, eten en drinken doen zeer. Slik al een paar dagen paracetamol en ibuprofen enzo. Vandaag dus expres niet gedaan en voel me nu met de minuut beroerder worden. Johan voelt zich ook niet zo geweldig..

De vissen zijn weg. Die hebben we zondag in de vaart/vijver van Johans ouders gedaan. We hadden er toch geen lol meer aan dus is dit de beste oplossing. Dus het is nu kaal in het hoekje waar het aquarium stond!
(Als er iemand is die het aquarium met toebehoren wil overnemen dan hoor ik het graag)

Rokko was laatst ook kwijt. Toen we zaterdag nacht thuis kwamen waren ze er beide nog. Maar toen we zondag uit bed kwamen geen Rokko. Normaal als ik roep dan komt ie wel, ik dus roepen; Geen Rokko.. Nikkie was er wel en die kotste steeds haar voer uit en was aan het mjauwen en aan het piepen. Dus overstuur. We moesten zondag toch weg (vaderdag) dus zaten we toch wel raar in de auto. Maar toen we weer thuis kwamen was ie er weer! Raar!! Maar wij weer blij 😀

Mijn pols gaat ‘goed’ Ik heb mijn nieuwe brace dus, een leren en die werkt goed. Ik heb em om bij het autorijden en als ik last heb of dingen moet tillen of doen. Verder heb ik niet eens zoveel last. (daar staat tegenover dat ik mijn pols ook NIET gebruik)

Ik ben ook aan het solliciteren. Heb er wel 5 lopen maar iedereen schijnt te beroerd te zijn om er ff op te reageren. 🙁

In augustus heeft Johan de hele maand vrij. We gaan met Kees weer op vakantie. Ik ga dan met de auto en hun op de motor. Zodat we met beide leuke dingen kunnen doen. We willen dan ergens grens, Duitsland, Frankrijk, zwitserland doen. Zijn we nog niet geweest.

Verder niks nieuws.
XXXXX Carla