Archive for May, 2007

Mei

Monday, May 7th, 2007

En toen was het alweer mei..

Het gaat allemaal maar verekte snel. Te snel.
Over goed een week ben ik jarig, dan word ik 23.. Ik ga het niet extreem vieren, Alleen voor familie en vrienden die ik niet vaak zie. Papa en mama komen niet, want die zijn weer es op vakantie. Dus doen we dat met moederdag samen.

We hebben gordijnen in huis. Ben er er blij mee. Nu voor nog. Maar dat vind Johan totaal niet belangrijk. Er hangen nu vreselijke rare dingen met hele rare kleuren. Precies in de stijl wat het hier allemaal was. Het zou nu alleen nog bij de blauwe keuken passen, want alles is verder bruin met creme. (De gordijnen zijn blauw, rood, geel groen en oranje. Trust me, het ziet er niet uit.) We zijn ook de kozijnen aan het verven. Dat schiet uiteraard niet op maar er is al 1 in de goeie kleur. En nu het regent wordt het natuulijk ook weer niks.

Binnenkort krijg ik een echte serieuze kunstof brace. Hij is al opgemeten en gepast. Nu moet ie alleen nog even af worden gemaakt. Ik hoop dat het wat is, die waardeloze dingen die ik nu heb stellen niks voor. Heb laatst een nieuwe laten maken in het ziekenhuisl. Het zit voor geen meter. Heb maar niet geklaagd omdat ik die van kunstof zou krijgen. Had een tijdje totaal geen pijn gehad. Maar dat begint nu toch wel weer te komen. Irri hoor..

Ik heb sinds een aantal weken weer contact met mijn beste vriendin van de middelbare! Renata!
Echt leuk joh! Ze heeft een zoontje van anderhalf en woont samen met haar vriend in Sneek. We zien elkaar nu elke week 🙂 Morgen gaan we naar de IKEA want daar is ze nog nooit geweest! We verloren contact omdat ik naar Haarlem verhuisde. Maar nu ik in Drachten woon gaat dit nooit meer kapot!

Met Johan gaat het goed. Die heeft vorige week de hele week thuis gewerkt en dat beviel em best. Normaal staat er elke 10 minuten wel iemand tegen em aan te zeuren of ie iets wil fiksen of gewoon dom praat. Johan is geen prater dus ik snap dat ook gewoon niet. Maarja. Nu issie heerlijk uitgerust en zit ie nu weer op kantoor. Misschien dat dit 1 keer in de 2 maanden kan doen.
Hij heeft een telefoon op zn kantoor dus de zaak kan em gewoon intern bellen. En hij heeft ook nog zn mobiel en zn IRC, dus bereikbaar is hij echt wel 😀 Alleen niet voor domme vragen en gezwam 😀

Verder gaat alles goed met ons. Nog steeds gelukkig en de poezies zijn ook nog lief 😉

Xus, Carla