Archive for April, 2007

Niets

Tuesday, April 3rd, 2007

De hele kijkoperatie heeft niks geholpen. De zenuw die is doorgesneden voel ik nog. En als dat toch echt onmogelijk blijkt te zijn dan is er iets anders, want het doet nog steeds zeer. Het litteken doet ook zeer en er zit een dikke bult onder die niet slinkt en weggaat. Het motorrijden kan ik denk ik wel wel opgeven. Al wil ik dat aan de andere kant ook niet. Maar ik weet wel dat het zo niet gaat. Alle bewegingen die ik maak doen zeer. Mits ik heel voorzichtig aan iemand laat zien hoe kut het wel niet is, moet ik ook geen millimeter overstrekken, want dan doet het weer pijn. Ik heb eigenlijk 75% van de dag pijn. En de 25% is alleen maar zo als ik hem totaal niet beweeg en op dat moment geen pijn heb. De pijn bij mij kan ook gewoon komen zonder dat ik iets doe. Zeer vervelend.

Verder gaat het prima met ons. Johan toert nog vaak (met en zonder mij) en de katten doen het ook prima. De zomer komt er aan dus slapen ze nog al veel.
Ik zit nog steeds alle dagen thuis en zoek naar geschikte vacatures die ik niet vinden kan. Ze zoeken veel mensen voor in de gehandicapten zorg en dat doe ik niet..

Papa en mama hebben dus een stuk grond bij gekocht (vorig jaar al) en zijn daar flink mee aan het klussen. Alle bomen zijn weggehaald en is nu bestraat. Mama heeft al een tuintje en nu moeten alleen de 4 carports er nog komen voor de auto en de motoren. De schuur daarachter wordt verstevigd want dat ding staat er al sinds 1933 oid. Het is een botenhuis geweest en is nu in zwaarvervallen staat. Maar dat ding blijft maar overeind staan met al die stormen..

Marit en Victor hebben het huis in de Tollensstraat gekocht en zijn daar nu druk aan het klussen. Over een paar weken kunnen we ze verhuizen!

Verder geen nieuws onder de zon 🙂

Liefs, Carla