Archive for February, 2007

Pijn.

Wednesday, February 28th, 2007

Ik heb het overleefd, maar god wat heb ik nu een pijn. Ik zit zwaar aan de pijnmedicatie en om 15.00 mag het drukverband er af. Ik ben benieuwd hoe het er uit ziet. Over een paar dagen zal de pijn wel weg zijn en kan ik dan beoordelen of het heeft geholpen.

De chirurg heeft mijn zenuw door gesneden en heeft wat on effenheden weggehaald. Het zag er niet best uit. Het is dus zeer waarschijnlijk dat er meer operaties volgen. Want dit zit niet goed.

*auw* Ik kap er mee. Tiep wel meer als de pijn over is….

Sander is dood

Monday, February 26th, 2007

Onze kleinste vis Sander is dood. We hebben (hadden) er 3. Eric, Sander en Gurbe. Maar nu dus nog maar 2. We hadden een feest gehad en toen we thuis kwamen ging ik douchen en even later kwam Johan naar me toe met de boodschap dat er een vis dood was. Goh.. Hij at ook al weinig en groeide ook voor geen (centi)meter. Dus tja, nou ja.. Ik heb het ook wel gehad met die vissen, dus zo boeiend vind ik het niet.

Morgen is de kijkoperatie. Ik hoop zo dat ze wat kunnen doen en dat ze wonderen kunnen verrichten, maar volgens mij moet ik me dr maar niet al te veel van voorstellen, dan komt het vast het dichtste bij de realiteit. Maar ziekenbezoek zou ik wel waarderen denk ik 😉

Gister weer de motoGP!!! En we zaten dr weer strak voor hoor! GO ROSSIIIIIII!!!!! (Ja, we zijn ‘fan’)

“Valentino Rossi heeft tijdens de 40 minuten durende tijdtraining op het circuit van Jerez de snelste tijd weten te realiseren. De Italiaan was samen met Dani Pedrosa oppermachtig in de sessie waarin de winnaar na afloop de sleutels van een nieuwe BMW kreeg overhandigd.”
Rossi wint!

Verder geen nieuws 🙂

Themas

Monday, February 19th, 2007

Weer es nieuw frontje er voor de weblog. We hebben er heel veel gedownload, maar sommige vallen vies tegen en dan zit er ook nog een apart taaltje tussen wat er niet uit is te krijgen.

Ik heb vannacht weer gewerkt. zondag van 16.45 tot 23.30 en dan daar slapen en dan gaat de wekker en dan werk je nog van 06.00 tot 09.00. K’ben dus best brak 🙂
Krijg net een belletje en woensdag kan ik weer, maar dan bij de GGZ. In Heerenveen. Van 8.30 tot 15.00. 🙂 Lekker overdag!

De telefoon ben ik nog niet helemaal over uit. Ik denk dat het de Samsung VZ40 wordt of de LG. De Nokia is toch niet zo mooi en handig in gebruik en die andere Samsung is van binnen wel erg vel roze/rood. Dat viel me erg tegen. Maar ik heb nog tot 2 maart om er over na te denken.

Over 11 dagen de kijkoperatie. Ik word al zenuwachtig…
Emma (schoonzus) is morgen jarig. Ze wordt dan 19. Annesietske (schoonzus) is donderdag jarig en die wordt dan 23. En afgelopen zaterdag hadden we een verjaardag van een maat van Johan. Maar wegens brakheid zijn we niet zo heel lang gebleven..

Ik heb verder geen nieuws.

Toedels!

Telefoons

Thursday, February 15th, 2007

Zo. Johann is naar huis. Die heeft vannacht hier geslapen. Gister kwam hij al omdat hij toch vrij was. Papa en moos kwamen savonds en aten mee. Toen die om kwart over 8 naar huis gingen hebben wij James Bond; Casino Royale gezien. (dr zitten echt slechte fouten in) Verder wel een goeie film. Zonet zijn Johann en ik nog naar Boonstra in Ureterp geweest omdat ie een huppeldepuppomp moest hebben. Die heeft ie ook gevonden. We hebben net gegeten en Johan is weer naar boven (die is gewoon aan het werk) en Johann is naar huis toe. Dus weer tijd voor wat nieuws.

Ik heb gister dus gewerkt, Bij Tjallingahiem Via Medi Interim.

Tjallinga Hiem is een orthopedagogisch expertise- en behandelcentrum
in Friesland voor opvoedings- en ontwikkelingsproblemen bij kinderen
en jongeren met een licht verstandelijke beperking en voor (jong)
volwassenen met een beperkte sociale redzaamheid.

En zondag van 17.00 tot 09.00 moet ik weer. Maar dan op een andere groep.

Over een paar weken loopt mijn telefoonabbonement af. Dus mag ik een nieuwe uitzoeken!
Ik neem waarschijnlijk een van deze :

Samsung E570 Nokia 7373

Samsung E570 of de Nokia 7373

Samsung ZV40 Pink LG KE800 deLuxe
Samsung ZV40 of de LG KE800 Chocolate
En ja.. Ze zijn roze.. De Als ik de Nokia neem, dan komt ie in het Brons en de Samsung linksonder gaat dan misschien wel in het Zilver. De bovenste Samsung is alleen in die kleur. Dus vanavond gaan we eens even kijken. Want ik wil nu es iets beters. Ik heb nu deze:
Nokia 6610I

(de zwarte.)

Oh ja, De 2 Samsungs zijn ‘klappers’ (die klap je open) en de Nokia is een ‘draaier’ Die moet je draaien om goed te krijgen en de LG is een ‘schuiver’ Daar moet je de 2 helften van elkaar afschuiven.

Nou, verder geen nieuws.

X

Alleen thuis

Tuesday, February 13th, 2007

Carla is weer aan het werk, dus ik zit alleen thuis 😉
Ik vermaak we wel redelijk. Het is wel stil, maar daar trek ik me niet zoveel van aan. Mooi een moment om de nieuwste afleveringen van Prison Break te zien, omdat ze die toch niet wil zien 🙂

Ze is nu aan het werk in Tjallingahiem. Een of ander instituut voor licht verstandelijk gehandicapte figuren, waar ze tussen 15:00 en 7:30 (?) ‘s morgens op moet letten. Ze kan daar uiteraard wel ronken en dat doet ze dan ook. ‘s Nachts schijnt er toch nooit veel te gebeuren, dus dat zal nu ook wel niet het geval zijn. Ik kreeg al een sms dat het ok is, dus dat is dan weer positief 🙂

Maar goed, verder ff niks te melden dus ajuus.

Ik vraag me af..

Wednesday, February 7th, 2007

Voor wie we dit nou eigenlijk allemaal schrijven.
Mijn vader zei laatst tegen me; Ik ga dat niet lezen, dat is iets van jou en Johan. Ik zei tegen hem dat als iets van mij was dat ik het dan wel in mijn dagboek zou schrijven. Maar zouden de gene die dit wel lezen misschien een berichtje achter willen laten? Dan weet ik tenminste dat ik niet tegen de muur lul.. (Dat gebeurd namelijk wel vaker)
Nou had ik laatst een heel leuk verhaal wat ik wel even tiepen kon, maar dat is al met de noorderzon vertrokken en weet dus niet meer wat ik tiepen wilde. (anoying)

Yvonne en Marcel zijn verhuist! We zijn zaterdag om 9 uur begonnen met schoonmaken en inladen enzo. Niet echt alles is over, maar ze wonen op een hink-stap-sprong afstand, dus dat komt deze zaterdag nog wel. Kees, Jorrin en Annesietske waren dr ook.
Nu wonen ze dan een maand of 2 in dit huis en dan gaan ze in een keet omdat het huis plat gaat, omdat ze dr dus 2 huizen gaan neer zetten.

Met de poezzies gaat het ook prima. Ze worden al echte katten. Ze zijn nu 6 maand en binnenkort moet Rokko maar een je-weet-wel kater worden.. Nikkie mag wel 1 nestje krijgen als ze dat wil 😉 Aandacht vinden ze heerlijk en als ze het niet krijgen dan gaan ze nog zeuren ook 🙂

Ik weet niks meer 🙂

Daaaag!!