Alles gaat goed.

March 15th, 2010

Rienk is 17 maart alweer 3 maanden. Hij is mooi en lief en een echte baby die je groter ziet groeien. Het is werkelijk prachtig, dat eerste lachje, het gerichte kijken en de stralende lach als je hem uit zn bedje haalt. Onze kleine baby.. Al hard op weg om groot te worden <3

Verhuisd

September 22nd, 2009

De babysite is al een paar weken verhuisd. De url gooi ik wegens privacy niet zo online.

Maar ben je een bekende van ons of kennen we je ergens anders van, mail me dan even 🙂 En dan krijg je hem dan van mij. Of vraag Johan, die weet hem namelijk ook 😉

Babyblog!

June 9th, 2009

Vanaf vandaag mag ik je officieel doorverwijzen naar:

baby.localhost.nl 😀

Safari

October 15th, 2007

Rokko was weer op safari. De hele dag was ie pleite. Nikkie zeurde nog meer dan dat ze normaal al doet dus ik zat in de stress. Johan dacht dat weer ‘op safari’ zou zijn. Meneer is al eerder een nacht weggeweest.

Dus om half 9 savonds hobbelt ie vrolijk het huis weer en loopt naar zn voerbak. Ff een knuffel kon er niet vanaf!

Maar vandaag issie wel extra lief! (Hij slaapt voornamelijk..)

Katten..

Ziek?

June 19th, 2007

Het is alweer halverwege juni en ik denk dat ik ziek word. Ik heb al een paar dagen last van mijn keel, mijn linker amandel ofzo. Slikken, praten, gapen, eten en drinken doen zeer. Slik al een paar dagen paracetamol en ibuprofen enzo. Vandaag dus expres niet gedaan en voel me nu met de minuut beroerder worden. Johan voelt zich ook niet zo geweldig..

De vissen zijn weg. Die hebben we zondag in de vaart/vijver van Johans ouders gedaan. We hadden er toch geen lol meer aan dus is dit de beste oplossing. Dus het is nu kaal in het hoekje waar het aquarium stond!
(Als er iemand is die het aquarium met toebehoren wil overnemen dan hoor ik het graag)

Rokko was laatst ook kwijt. Toen we zaterdag nacht thuis kwamen waren ze er beide nog. Maar toen we zondag uit bed kwamen geen Rokko. Normaal als ik roep dan komt ie wel, ik dus roepen; Geen Rokko.. Nikkie was er wel en die kotste steeds haar voer uit en was aan het mjauwen en aan het piepen. Dus overstuur. We moesten zondag toch weg (vaderdag) dus zaten we toch wel raar in de auto. Maar toen we weer thuis kwamen was ie er weer! Raar!! Maar wij weer blij 😀

Mijn pols gaat ‘goed’ Ik heb mijn nieuwe brace dus, een leren en die werkt goed. Ik heb em om bij het autorijden en als ik last heb of dingen moet tillen of doen. Verder heb ik niet eens zoveel last. (daar staat tegenover dat ik mijn pols ook NIET gebruik)

Ik ben ook aan het solliciteren. Heb er wel 5 lopen maar iedereen schijnt te beroerd te zijn om er ff op te reageren. 🙁

In augustus heeft Johan de hele maand vrij. We gaan met Kees weer op vakantie. Ik ga dan met de auto en hun op de motor. Zodat we met beide leuke dingen kunnen doen. We willen dan ergens grens, Duitsland, Frankrijk, zwitserland doen. Zijn we nog niet geweest.

Verder niks nieuws.
XXXXX Carla

Mei

May 7th, 2007

En toen was het alweer mei..

Het gaat allemaal maar verekte snel. Te snel.
Over goed een week ben ik jarig, dan word ik 23.. Ik ga het niet extreem vieren, Alleen voor familie en vrienden die ik niet vaak zie. Papa en mama komen niet, want die zijn weer es op vakantie. Dus doen we dat met moederdag samen.

We hebben gordijnen in huis. Ben er er blij mee. Nu voor nog. Maar dat vind Johan totaal niet belangrijk. Er hangen nu vreselijke rare dingen met hele rare kleuren. Precies in de stijl wat het hier allemaal was. Het zou nu alleen nog bij de blauwe keuken passen, want alles is verder bruin met creme. (De gordijnen zijn blauw, rood, geel groen en oranje. Trust me, het ziet er niet uit.) We zijn ook de kozijnen aan het verven. Dat schiet uiteraard niet op maar er is al 1 in de goeie kleur. En nu het regent wordt het natuulijk ook weer niks.

Binnenkort krijg ik een echte serieuze kunstof brace. Hij is al opgemeten en gepast. Nu moet ie alleen nog even af worden gemaakt. Ik hoop dat het wat is, die waardeloze dingen die ik nu heb stellen niks voor. Heb laatst een nieuwe laten maken in het ziekenhuisl. Het zit voor geen meter. Heb maar niet geklaagd omdat ik die van kunstof zou krijgen. Had een tijdje totaal geen pijn gehad. Maar dat begint nu toch wel weer te komen. Irri hoor..

Ik heb sinds een aantal weken weer contact met mijn beste vriendin van de middelbare! Renata!
Echt leuk joh! Ze heeft een zoontje van anderhalf en woont samen met haar vriend in Sneek. We zien elkaar nu elke week 🙂 Morgen gaan we naar de IKEA want daar is ze nog nooit geweest! We verloren contact omdat ik naar Haarlem verhuisde. Maar nu ik in Drachten woon gaat dit nooit meer kapot!

Met Johan gaat het goed. Die heeft vorige week de hele week thuis gewerkt en dat beviel em best. Normaal staat er elke 10 minuten wel iemand tegen em aan te zeuren of ie iets wil fiksen of gewoon dom praat. Johan is geen prater dus ik snap dat ook gewoon niet. Maarja. Nu issie heerlijk uitgerust en zit ie nu weer op kantoor. Misschien dat dit 1 keer in de 2 maanden kan doen.
Hij heeft een telefoon op zn kantoor dus de zaak kan em gewoon intern bellen. En hij heeft ook nog zn mobiel en zn IRC, dus bereikbaar is hij echt wel 😀 Alleen niet voor domme vragen en gezwam 😀

Verder gaat alles goed met ons. Nog steeds gelukkig en de poezies zijn ook nog lief 😉

Xus, Carla

Niets

April 3rd, 2007

De hele kijkoperatie heeft niks geholpen. De zenuw die is doorgesneden voel ik nog. En als dat toch echt onmogelijk blijkt te zijn dan is er iets anders, want het doet nog steeds zeer. Het litteken doet ook zeer en er zit een dikke bult onder die niet slinkt en weggaat. Het motorrijden kan ik denk ik wel wel opgeven. Al wil ik dat aan de andere kant ook niet. Maar ik weet wel dat het zo niet gaat. Alle bewegingen die ik maak doen zeer. Mits ik heel voorzichtig aan iemand laat zien hoe kut het wel niet is, moet ik ook geen millimeter overstrekken, want dan doet het weer pijn. Ik heb eigenlijk 75% van de dag pijn. En de 25% is alleen maar zo als ik hem totaal niet beweeg en op dat moment geen pijn heb. De pijn bij mij kan ook gewoon komen zonder dat ik iets doe. Zeer vervelend.

Verder gaat het prima met ons. Johan toert nog vaak (met en zonder mij) en de katten doen het ook prima. De zomer komt er aan dus slapen ze nog al veel.
Ik zit nog steeds alle dagen thuis en zoek naar geschikte vacatures die ik niet vinden kan. Ze zoeken veel mensen voor in de gehandicapten zorg en dat doe ik niet..

Papa en mama hebben dus een stuk grond bij gekocht (vorig jaar al) en zijn daar flink mee aan het klussen. Alle bomen zijn weggehaald en is nu bestraat. Mama heeft al een tuintje en nu moeten alleen de 4 carports er nog komen voor de auto en de motoren. De schuur daarachter wordt verstevigd want dat ding staat er al sinds 1933 oid. Het is een botenhuis geweest en is nu in zwaarvervallen staat. Maar dat ding blijft maar overeind staan met al die stormen..

Marit en Victor hebben het huis in de Tollensstraat gekocht en zijn daar nu druk aan het klussen. Over een paar weken kunnen we ze verhuizen!

Verder geen nieuws onder de zon 🙂

Liefs, Carla

*Als*

March 13th, 2007

Als alles goed gaat, krijg ik vandaag nog mijn Samsung ZV40 binnen. Met veel moeite besteld omdat ie nergens meer te krijgen was, komt ie nu toch deze kant op!! (heb hem vrijdag al besteld en dan komt ie dus vandaag, dinsdag.. pas binnen)
Foon
Alleen nu dus nog de vraag: Hoelaat…

Wachten is vervelend.

Mijn gehavende pols

March 2nd, 2007

Hier wat foto’s

Pols1

pols2

Onder de pleisters zitten gaten waar de camera en gereedschappen door heen zijn gegaan. Die mogen er zondag af.

Het grote litteken is dus de plek waar de zenuw zat..

Pijn.

February 28th, 2007

Ik heb het overleefd, maar god wat heb ik nu een pijn. Ik zit zwaar aan de pijnmedicatie en om 15.00 mag het drukverband er af. Ik ben benieuwd hoe het er uit ziet. Over een paar dagen zal de pijn wel weg zijn en kan ik dan beoordelen of het heeft geholpen.

De chirurg heeft mijn zenuw door gesneden en heeft wat on effenheden weggehaald. Het zag er niet best uit. Het is dus zeer waarschijnlijk dat er meer operaties volgen. Want dit zit niet goed.

*auw* Ik kap er mee. Tiep wel meer als de pijn over is….